Om oss

Norrgärdet HB är en restaurang och pub i Norrtälje som slog upp dörrarna på nyårsafton 2014. Förutom att du kan avnjuta en god bit mat eller god dryck i vår restaurang, så kan våra kunder även boka vår catering för god mat till festen. I vårt team arbetar engagerade och matintresserade kockar och medarbetare som drivs av att leverera förstklassig service.

Med fokus på råvaror av högsta kvalité och hemlagad mat från grunden känner vi oss stolta över att vara det självklara valet när man vill få i sig en god bit mat i Norrtälje.

Vi som jobbar här

Mat för privata fester och företagskonferens

Vi insåg tidigt att många personer ville ha hjälp att fixa mat till olika tillställningar, både privata fester och företagskonferenser. För att underlätta för våra kunder började vi erbjuda catering i Norrtälje med en vision att erbjuda hemlagad plockmat och buffé med god smak till ett bra pris. Idag vänder sig både privatpersoner och företag till oss för att boka våra cateringtjänster.

Norrgärdet levererar mat och service av högsta kvalité

När du kommer i kontakt med oss på Norrgärdet HB möts du av glada medarbetare som älskar sitt jobb. Vi står för kvalité, enkelhet och god smak i vår service och matlagning. I vår restaurang kan du avnjuta smakrika pizzor från vår vedeldade stenugn, svalkande glass eller en god drink.

Om du är intresserad av att boka vår catering kan vi ordna maten oavsett om du håller ett event för 4 personer eller 100 personer. Vi kommer alltid leverera mat av högsta kvalité.

Välkommen att kontakta oss om du vill få en offert för catering. Vi erbjuder bra pris, service i världsklass och fantastiskt god mat!