Om oss

Vi är ett cateringföretag baserat i Norrtälje. I vårt team arbetar engagerade och matintresserade kockar och medarbetare som drivs av att leverera förstklassig service. Vi vänder oss huvudsakligen till dig som söker catering i Norrtälje, men kan även ta vissa uppdrag på annan ort.

Med fokus på råvaror av högsta kvalité och hemlagad mat från grunden känner vi oss stolta över att vara det självklara valet när man vill behöver catering i Norrtälje.

Mat för privata fester och företagskonferens

Vi insåg tidigt att många personer ville ha hjälp att fixa mat till olika tillställningar, både privata fester och företagskonferenser. För att underlätta för våra kunder började vi erbjuda catering i Norrtälje med en vision att erbjuda hemlagad plockmat och buffé med god smak till ett bra pris. Idag vänder sig både privatpersoner och företag till oss för att boka våra cateringtjänster.

Vi levererar mat och service av högsta kvalité

När du kommer i kontakt med oss möts du av glada medarbetare som älskar sitt jobb. Vi står för kvalité, enkelhet och god smak i vår service och matlagning.

Om du är intresserad av att boka vår catering kan vi ordna maten oavsett om du håller ett event för 4 personer eller 100 personer. Vi kommer alltid leverera mat av högsta kvalité.

Välkommen att kontakta oss om du vill få en offert för catering. Vi erbjuder bra pris, service i världsklass och fantastiskt god mat!