Catering som lagar god buffé till festen

Bjud dina gäster på en god och varierad buffé så att man kan plocka lite av varje. Bjud på minihamburgare, snittar och pastasallad för en varierande måltid på ditt event. Få en offert redan idag.

Det blir aldrig fel med buffé – Vi ansvarar för matlagningen

För ett event är buffémat alltid en succé. Då kan man välja bland många olika smårätter, man kan gå flera gånger och man kanske vågar prova någon ny maträtt man alltid varit nyfiken på.

För att du inte ska behöva ansvara för all matlagning kan du kontakta oss så att vi kan ta hand om all catering och lagar en god buffé. Vi går först igenom dina önskemål och presenterar därefter en välsmakande meny som vi tror kommer passa innan vi påbörjar vårt arbete.

Vi har buffé för alla smaker – säsongsanpassad eller individanpassad

För att kunna erbjuda en buffé som tilltalar alla så har vi en stor variation av färdiga bufféer som tillagas efter säsong eller tema. Vi kan bland annat erbjuda en italiensk buffé, klassisk buffé eller sommarbuffé till sommarfesten.

Har du några specifika önskemål kan vi även skräddarsy din meny så att det passar ditt event för en mer personlig catering i Norrtälje. Vi väljer våra råvaror med omsorg och tillagar en välsmakande buffé som gör varje event till en lyckad fest.

Vår catering i Norrtälje erbjuder ett helhetskoncept för ditt event

När du anlitar vår catering i Norrtälje för att leverera en säsongsanpassad eller skräddarsydd buffé kan du känna dig trygg med att vi även ansvarar för allting runt omkring ditt event:

  • Vi ser till att porslin, möbler och linne finns på plats och är uppdukat på ett presentabelt sätt
  • Våra serviceinriktade medarbetare som arbetar med catering i Norrtälje ser till att buffén alltid är påfylld
  • Vår catering levererar en hemlagad och smakrik buffé, samt ansvarar för att plocka undan buffén när eventet är avslutad

En prisvärd och välkomponerad buffé

Med vår catering i Norrtälje blir det enkelt att anordna ett event med en varierande buffé till ett bra pris. Vi kan erbjuda dig en säsongsanpassad buffé eller komponera en buffé anpassad efter dina specifika önskemål, exempelvis om du önskar en vegansk buffé, glutenfri buffé eller vill undvika specifika råvaror på grund av allergi.

Vårt pris för buffé i Norrtälje baseras på antalet deltagare och den mat du önskar servera, om du har några frågor om våra priser är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Beställ en smakrik och varierande buffé som gör ditt event till en succé. Vi ansvarar för all matlagning och leverans av maten.