Perfekt plockmat till ditt event

Beställ plockmat från vår catering i Norrtälje för ett lyckat event. Bjud dina gäster på en varierande meny med snittar och annan plockmat som kan ätas ståendes. Kontakta oss redan nu för prisförslag.

Bjud på smakrik plockmat från vår catering i Norrtälje

Plockmat är ett perfekt tilltugg att servera på ett mingel eller ett event där man inte vill bjuda på allt för mycket mat. Vår catering i Norrtälje erbjuder god plockmat som passar utmärkt att äta ståendes och som i många fall varken kräver bestick eller tallrikar för att äta.

Vi tänker effektivitet och bra mat till ett mingel när vi komponerar ihop goda alternativ till plockmat för ditt event. Vår catering vill leverera plockmat man kan äta i en eller två tuggor, som inte kladdar och som innehåller en smakexplosion i varje bit.

Plockmat för alla smaker och önskemål

Det bästa med plockmat är att det finns något för alla smaker. Dina gäster kan njuta av ett smörgårdsbord av delikatesser medans de minglar runt i folkmassan. Vår catering i Norrtälje kan ta fram en välsmakande meny för plockmat som passar dina önskemål. Vi köper in de bästa råvarorna och lagar vår mat med omtanke och passion.

Vår catering erbjuder endast det bästa och erbjuder bland annat vegetarisk plockmat eller plockmat med asiatiska smaker. Vi tillagar plockmat utifrån dina önskemål, helt enkelt det du vill servera till dina gäster.

Privatpersoner och företag kan boka catering från oss

Vill du bjuda dina gäster på lite smått och gott är plockmat från vår catering i Norrtälje rätt leverantör för dig. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag som vill boka catering i Norrtälje.

  • Vi ansvarar för tillagning, leverans och uppläggning av plockmat
  • Våra serviceinriktade medarbetare kan bära runt brickor med plockmat om det önskas.
  • Vi tar fram en anpassad meny utifrån dina önskemål så att plockmaten passar ditt event

Vi tillagar plockmat till stora och små event

Det är roligt att bjuda in till fest och att bjuda sina gäster på smakrik plockmat som passar till ett mingel. Om du vill överlåta matlagningen till erfarna kockar ska du kontakta vår catering i Norrtälje för att låta oss ta fram goda alternativ till plockmat. Vi har lång erfarenhet av att laga mat till både stora och små tillställningar med våra kunders önskemål i fokus.

Kontakta oss i god tid så vi kan ge dig bästa tänkbara service och leverera plockmat av högsta kvalité.

Plockmat är perfekt att bjuda på under ett mingel, våra kockar komponera en meny med goda snittar och andra rätter som kan ätas med en hand.